Projecten

Projecten

Behalve het ontwerpen van tuinen verzorgen wij ook complete Projecten. Dit omvat een groot scala aan mogelijkheden, hieronder een praktijkvoorbeeld.
Ik werd gebeld door een bekende opdrachtgever die een perceel grond had aangekocht. Zij vroegen aan mij om het gehele project voor hun te begeleiden, als eerste zijn we aan tafel gaan zitten om te bespreken wat hun wensen waren. Ze hadden zelf een architect voor de woning waarmee we in zee zijn gegaan. Nadat de vergunning was aangevraagd heb ik een selectie gemaakt van een aannemer en onderaannemers, elektro, verwarming airco zwembadbouwer, tegelzetter, stukadoor, schilder, maar ook keukenleverancier trappen specialist en zelfs leverancier voor beeld en geluid.
Tevens heb ik met de opdrachtgevers een wensenlijst gemaakt voor de totale werkzaamheden, deze worden dan door mij uitgewerkt en aan de onderaannemers verstrekt zodat zij hun begroting op kunnen maken.

Doordat ik zelf al vele jaren samengewerkt heb met diverse onderaannemers weet ik hoe belangrijk het is om een goede ploeg te hebben die ook samen mee denken in oplossingen. Voor de opdrachtgever is het belangrijk dat dat goed gebeurd en niet dat tijdens het werk situaties ontstaan over welles/nietes, wat weer extra werk dus extra kosten met zich meebrengt.
Vanaf het moment dat de bouw begint beleg ik twee wekelijks een bouwteam overleg waarbij vanaf de start IEDEREEN aanwezig is om er zeker van te zijn dat niets vergeten word. Iedereen die bij de bouw en aanleg betrokken is ontvangt binnen 2 dagen een uitgewerkt verslag van dit overleg met daarin alle besproken items om later vergissingen uit te sluiten. Deze vorm van project begeleiding heeft voor u als opdrachtgever het voordeel dat u eigenlijk maar een aanspreekpunt heeft, die u ook ont zorgt.
In bovenstaand voorbeeld ging het om een totaalconcept voor een woning met zwembad en tuin, dit is natuurlijk ook mogelijk voor een tuin met zwembad, bestrating, tuinhuis, overkapping, verlichting, beregening en beplanting.

Projecten

Waalwijk

Welness tuin

Waterwoning

Schaduwrijke tuin

Park tuinen

Helmond 2

Golvende tuin

Daktuin terras

Buitenkeuken

Vijveraanleg

Tuinidee 1

Tuinidee 2

Tuinidee 3

Tuinidee 4

Tuinidee 5

Tuinidee 6

Tuinidee 7.1

Tuinidee 7

Tuinidee 8

Tuinidee 9

Tuinidee 10

Tuinidee 11

Tuinidee 12

Tuinidee 13

Tuinidee 14

Tuinidee 15

Grillldome

Exclusieve Terrasoverkappingen

Zwembadaanleg uitgebreid

Zwembad, buitendouche, bestrating achter- en voorkant, beplanting

Complete tuinvernieuwing, Jacuzzi

Jacuzzi, buitenlounge en overkapping,beplanting, bestrating.