Tuinen

Functionaliteit en esthetische waarde zijn bepalend

om te kunnen genieten van de tuin van uw dromen

De uitgangspunten voor een ontwerp van ACER wordt weergegeven in een uitgebalanceerd lijnenspel. De wensen van u, als opdrachtgever, staan uiteraard centraal. Toepassing van eerlijke en duurzame materialen zijn bij ons vanzelfsprekend met oog voor alle omgevingsfactoren en uw persoonlijke wensen. Het meest belangrijke aan uw tuin is een aangename sfeer in combinatie met maximale leefbaarheid. Persoonlijke accenten zullen de aansluiting met uw woning tot iets bijzonders maken.

Het team van ACER zal u adviseren op alle onderdelen en garant staan voor de oplevering van uw eigen unieke tuin. De voorman is altijd uw aanspreekpunt en de uitvoering wordt voor zover mogelijk door onze eigen vakmensen uitgevoerd. Onze hoveniers zijn met hun assistenten tijdens de gehele uitvoering tot en met de oplevering aanwezig. Waar onderaannemers nodig zijn wordt dit door ACER geregeld. Alles blijft onder verantwoordelijkheid van ACER. Duidelijkheid voor u is onze basis voor een optimaal eindresultaat.

Samenwerking Plastica

www.plastica.nl

Mijn samenwerking met Plastica is ontstaan door mijn vriendschap met Dhr. M.Snoeren eigenaar van Plastica en Flexx.

Plastica was van origine een bedrijf wat leverde aan de bouw het ging daarbij met name om de kunststof gevelbekleding van kantoren en andere gebouwen.

Door de vraag naar meer duurzame producten is daar een groot scala aan producten bij gekomen, Cape Cod, Woodrich, en Vulkan.

De laatste trend is met name voor ons de Vulkan, dit is 100% Radiata Pine wat word afgewerkt met natuurlijke olie in diverse tinten.

Verder maken wij regelmatig vlonders en dakterrassen van Neowood, dit is een houtcomposiet wat voor 65% bestaat uit zaagmeel en 35% polyetheen.

Voorbeelden