Zwembaden

Als u kiest voor een zwembad in de tuin laat u

dan inspireren door de mogelijkheden van ACER

Er is een groot assortiment in duurzame polyester zwembaden met specifieke kenmerken. Formaat, vorm, kleur en vele technische aspecten komen aan de orde bij het maken van het bad van uw dromen. De afwerking en het toepassen van hoogwaardige materialen maken het verschil. Naast de voorgevormde baden kan ook worden gekozen voor een zogenaamd bouwkundig zwembad. De vorm kan worden gemetseld of gestort in beton, een voordeel hierbij is de totale vrijheid in keuze van formaat en vorm.

Vanuit onze ervaring gaan wij graag met u aan tafel om te komen tot de beste aanpak. De status van uw tuin wordt vooraf grondig door ons geïnventariseerd. Het meest belangrijke uitgangspunt is de wens die u heeft met betrekking tot de maatvoering van het te plaatsen zwembad. Creativiteit voor het omtoveren van uw tuin met een zwembad vereist vakmanschap. Een gesprek met onze ontwerper en zwembadspecialist maken uw beslissing een stuk gemakkelijker.

Samenwerking Vissers zwembaden

www.visserszwembaden.nl

Mijn samenwerking met Vissers zwembaden is ontstaan via een project waarbij de tuin en het zwembad los van elkaar door de opdrachtgever waren uit besteed.
Tijdens de werkzaamheden kwamen wij erachter dat het voor de opdrachtgevers beter zou zijn als er EEN hoofdaannemer zou zijn.
Sindsdien is dat ook bijna altijd het geval, een groot voordeel voor de opdrachtgever is dat hij tijdens de werkzaamheden maar een aanspreekpunt heeft die verantwoordelijk is voor het project.
In praktijk betekent dat dat ik bij Vissers kom als mijn opdrachtgever een zwembad in de tuin wil en omgekeerd dat Vissers vaak bij mij komt om een zwembad in de tuin in te tekenen zodat het een passend geheel vormt met de tuin.
Vissers zwembaden is in onze regio een grotere partij, maar wel een bedrijf dat gaat voor een persoonlijk contact met de klant.
Bovendien heeft Vissers een 24/7 servicedienst, wat erg gewaardeerd wordt door de opdrachtgevers.

Voorbeelden